Happen & Stappen

Stap mee door dit prachtige deel van Twente. Het is hier goed vertoeven en perfect voor een dagje uit waarbij je wilt genieten van de omgeving en van verschillende restaurants. Verwissel de bruisende stad Enschede voor de rustige natuur.

DWARS DOOR DE NATUUR

Een van de startpunten van deze route is De Forelderij. Vanuit hier wandel je door het natuurgebied naar de volgende stop. Waar de stad Enschede ontzettend levendig is, is het hier goed vertoeven in het rustige buitengebied. Onderweg passeer je Recreatiepark Rutbeek. Veel mensen uit Enschede en omliggende dorpen komen hier om lekker te zonnebaden op de zonneweiden, te zwemmen in de schone recreatieplas en kinderen kunnen er naar hartenlust spelen en ravotten.

LABYRINTH BOEKELO

Een van de andere startpunten is Resort Bad Boekelo. Vanuit hier begin je aan de wandeletappe die je langs Labyrinth Boekelo leidt. Labyrinth Boekelo kent een lange geschiedenis waarbij het gebruikt is als belevingspark, een dierentuin en labyrinth. In 2012 sloot het echter definitief zijn deuren vanwege faillissement. Je wandelt verder door het rustgevende gebied en volgt de wandelknooppunten die je naar de volgende stop leiden.

Voor meer informatie en/of het maken van een reservering kun je terecht op de website van Happen & Stappen.