Iets te vieren?

Bedrijfsfeest en/of personeelsfeest

Heeft u en uw collega’s iets te vieren en wilt u naast iets anders dan forelvissen of dit juist met elkaar combineren? De Forelderij heeft verschillende activiteiten voor een geslaagd feest!

Wij bieden meerdere opties aan de hand van uw wensen! De Forelderij ligt op een unieke locatie en heeft een heerlijk streek restaurant. Van a la carte en/of een afgesproken menu, tot een beamer met scherm, wij kunnen alles regelen. Er is tevens genoeg parkeerruimte vool al uw personeel.

Ook in geval van een bijzondere gebeurtenis kun je bij de Forelderij terecht

Of het nu gaat om een familiefeest, een spetterend avondfeest, een verzorgd diner of een zakelijke bijeenkomst; wij zorgen er graag samen met jou voor dat deze gebeurtenis onvergetelijk wordt!

Bij de Forelderij denken we niet in vaste concepten. De exacte invulling van het moment is dan ook helemaal aan jou en kan geheel afgestemd worden op jouw wensen. Wij maken er vervolgens graag een mooi verzorgd geheel van zodat alle gasten optimaal kunnen genieten. Dit genieten kan zowel binnen bij Erve Beltman als buiten op ons terras aan de vijver. Erve Beltman is geschikt voor elk gezelschap van 20 tot 100 personen.

Voor vragen en/of reserveringen kunt u contact met ons opnemen.