De Forelderij

De Brasserie

Eten en drinken

Lekker, gezellig en gezond, dat is wat je krijgt bij de Forelderij. Op onze menukaart vind je heerlijke lunchgerechten. Bij de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van de verse producten uit onze tuinderij. Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij lunchen. Wat dacht je van een  gebakje bij de koffie of een lekkere borrelplank? En vanaf twee personen reserveer je al een tafelbarbecue bij ons.

Speeltuin en vijver

Een bezoek aan de Forelderij draait om meer dan lekker eten. Wij zijn van mening dat een groene, natuurlijke omgeving zorgt voor extra ontspanning en genieten. Dit merk je zodra je het terrein op komt. Voor de kinderen is er een grote, natuurlijke speeltuin. Hier kunnen ze fijn spelen met zand en water en klauteren in houten speeltoestellen. Naast de speeltuin ligt onze grote landschapsvijver met een wandelpad er omheen. De vijver is mooi aangeplant met onder andere fruitbomen en is een fijne plek om tijdens je bezoek een stukje te wandelen.

Pluktuin

Op het terrein van de Forelderij is een grote tuinderij. Hier worden door de deelnemers van Kettingreactie groente, fruit en bloemen gekweekt. Alles wat uit de tuin komt, wordt verkocht. Wat geoogst is, ligt op de groentekraam voor de verkoop. Maar ook is het mogelijk om zelf in de tuin te oogsten of je eigen boeket te plukken. Meld je vooraf bij de horeca. Hier reken je na de tijd ook je producten af.
Daarnaast worden de groente en fruit uit de tuin ook gebruikt in de horeca.