De Forelderij

Vacature zelfstandig werkende kok Brasserie de Forelderij

Voor Brasserie de Forelderij zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende kok voor 36 uur in de week.

Wij bieden:

  • aantrekkelijke werktijden: openingstijden zijn dagelijks van 10:00 – 18:00 uur, uitgezonderd feesten en partijen;
  • regelmatig een weekend vrij;
  • CAO Zorg. Deze CAO heeft een aantal gunstigere arbeidsvoorwaarden dan CAO Horeca, waaronder een 13de maand;
  • een fijne werksfeer in een enthousiast en leuk team;
  • werken op een mooie, rustgevende werkplek in het groen, maar wel met genoeg aanloop, drukke terrasdagen en mooie feesten en bruiloften;
  • eerst op basis tijdelijk contract met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.

Wij zoeken:

  • zelfstandig werkende restaurantkok voor 36 uur in de week;
  • creatief en flexibel;
  • iemand die goed in het team past en die ziet wat de meerwaarde is van de sociale doelstelling van de Forelderij.

Brasserie de Forelderij

Samen genieten in de natuur, dat is waar we bij de Forelderij voor staan. Heerlijk spelen in de houten speeltuin, genieten van een drankje of hapje op het terras of binnen bij de haard en lekkere verse groente en fruit oogsten om mee te nemen naar huis; het kan bij ons allemaal.
De Forelderij is een lunchroom met een groot terras. Daarnaast zijn we een officiële trouwlocatie. Bij ons kun je terecht voor je hele trouwdag: van het ja-woord, tot het diner en het avondfeest. Maar ook andere soorten feesten kun je goed bij ons vieren. Op onze locatie hebben we een grote pluktuin. Hier kunnen gasten zelf groente oogsten en bloemen plukken en ook de horeca maakt waar mogelijk gebruik van de producten uit de moestuin.  

De Forelderij is een sociale onderneming en maakt deel uit van Stichting Surplus. Stichting Surplus wil mensen met sociaal/psychische problematiek een leefbaar en menswaardig leven bieden. Bij de Forelderij zijn mensen werkzaam die hier vanuit Stichting Surplus dagbesteding krijgen. Onder begeleiding van traject- en werkbegeleiders werken zij onder andere in de tuinderij en de horeca.

Ben jij de kok die ons team komt versterken?

Lijkt het jou leuk om te komen werken bij de Forelderij, het best bewaarde geheim van Enschede? Neem dan contact op met Remco Oostrik, bedrijfsleider van de Forelderij, via r.oostrik@st-surplus.nl of 06-29015537.